Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

På tide å møtes igjen? Bli med på tur til Appelsintoppen i Sarpsborg

1. september 2021 @ 12:00 - 18:30

Hvite Ørn har gleden av å invitere til tur i Sarpsborg. Målet med turen er å bidra til økt livskvalitet gjennom samvær og friluftsliv. Vi håper at turene vil gjøre deg bedre kjent i Sarpsborgs turløyper slik at du selv kan bruke naturen der for hva den er verdt.

Det er godt dokumentert at det å drive fysisk aktivitet i naturen er helsefremmende og øker livskvaliteten. I tillegg vil vår mentale helse påvirkes positiv av naturopplevelser. Blant annet viser en større engelsk analyse fra universitetet i Essex at opphold i naturen i bare 5 minutter gjør deg i bedre humør og forsterker selvfølelsen. Rent fysiologisk ser man at frisk luft og sanseopplevelser i naturen beroliger nervesystemet. Når man er ute i naturen kan mekanismene for en tilstand av velvære utløses.

Turen blir en runde i rolig tempo fra Glengshølen til Appelsintoppen og tilbake, totalt ca. 7-8 km. Vi går på Bryggestien og veien opp til Ravneberget Fort og derfra til Appelsintoppen. Det blir grilling ute med grillpølser og hamburgere, kaffe og annen drikke.

Onsdag 1. september møtes vi ved parkeringsplassen ved Glengshølen kl. 12.00 og regner med å være tilbake der ca. kl. 18.00. Kommer du med tog/buss går du veien under jernbanelinjen til parkeringen nære vannet ved Glengshølen. Det er ca 100 meter å gå fra jernbanestasjonen til parkeringen.

Turen ledes av Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen

Påmelding her.

Vi vil fortsette med regelmessige turer annenhver uke i Oslo og Østfold. Flere turer blir annonsert fortløpende.

Neste tur i Østfold blir 15. september

Detaljer

Dato:
1. september 2021
Tid
12:00 - 18:30

Sted

Glengshølen
Sarpsborg, Norge + Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683