Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

På tide å møtes igjen? Bli med på tur i Nordmarka

25. august 2021 @ 12:00 - 18:30

Hvite Ørn har gleden av å invitere til tur i Nordmarka. Målet med turen er å bidra til økt livskvalitet gjennom samvær og friluftsliv. Vi håper at turene vil gjøre deg bedre kjent i Oslomarka slik at du selv kan bruke naturen der for hva den er verdt.

Det er godt dokumentert at det å drive fysisk aktivitet i naturen er helsefremmende og øker livskvaliteten. I tillegg vil vår mentale helse påvirkes positiv av naturopplevelser. Blant annet viser en større engelsk analyse fra universitetet i Essex at opphold i naturen i bare 5 minutter gjør deg i bedre humør og forsterker selvfølelsen. Rent fysiologisk ser man at frisk luft og sanseopplevelse i naturen beroliger nervesystemet. Når man er ute i naturen, kan mekanismene for en tilstand av velvære utløses.

Turen blir en runde i rolig tempo fra Frognerseteren til Skjennungstua og tilbake, totalt ca. 12 km. På veien går vi forbi Tryvannsstua, som er halvveis til Skjennungsstua. Her kan vi velge å avslutte turen om vi ikke ønsker å gå lenger. Ved fint vær blir det grilling ute med grillpølser og hamburgere, kaffe og annen drikke. Hvis været været ikke tillater grilling blir det mat og drikke på en av stuene. Hvite Ørn spanderer.

Vi har tid til et bad i Tryvann. Om du ønsker en dukkert så ta med badetøy.

Onsdag 25. august møtes vi ved Frognerseteren T-banestoppet kl. 12.00 og regner med å være tilbake der ca. kl. 18.00.

Turen ledes av Ellinor Halle og Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen

Påmelding her.

Vi vil fortsette med regelmessige turer annenhver uke i Oslo og Østfold. Flere turer blir annonsert fortløpende.

Neste tur i Nordmarka blir 8. september.

Detaljer

Dato:
25. august 2021
Tid
12:00 - 18:30

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683