Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

HELSA FØRST! Er mva på helserettet behandling samfunnsøkonomisk klokt?

24. august 2021 @ 19:00 - 21:30

Holistisk Forbund, Fritt Helsevalg, Hvite Ørn og Mvafribehandling.no inviterer i samarbeid til innlegg og debatt omkring verdien av alternativ og komplementær behandling.

Er mva på helserettet behandling samfunnsøkonomisk klokt? Vi mener svaret på dette spørsmålet er et rungende nei. Er politikerne på linje med brukere eller utøvere av komplementær og alternativ Medisin (KAM)? For å få luftet dette foran valgkampen, har vi invitert brukere, utøvere, utøverorganisasjoner og politikere til innlegg og debatt. Vi ser frem til en informativ og engasjerende kveld.

Konferansier og debattleder er Dora Thorhallsdottir, hun er mest kjent som stand-up komiker, men er også utøver av KAM som EQ terapeut og grunnlegger av EQ Instituttet sammen med sin mor Herdis Pálsdóttir.

Vi vil få høre noen sterke brukerhistorier, og terapeuter og utøverorganisasjoner som deler sine erfaringer og synspunkter på mva på KAM. Det vil bli to runder med debatt, den første ut fra et bruker-perspektiv og den andre ut fra et utøverperspektiv.

Blant dem som både skal holde innlegg og delta i debatt er Lidia Ivanova Myhre, Generalsekretær i NNH, Terje Toftenes (mannen bak filmen Fri fra kreft) Trude Sellæg Rosenterapeut og medstifter av Rosenterapeut Skolen, leder i Hvite Ørn, Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen og styreleder i Holistisk forbund Kari Bansal.

Flere politiske partier har bekreftet at de deltar i debattene. Har du ikke bestemt deg for hvem du vil stemme på ved årets valg, kan det hende det blir klarere for deg på Litteraturhuset i Oslo, eller hjemme i egen stue tirsdag 24.august. Vel møtt!

Det er gratis adgang, men begrenset antall plasser, så vær rask om du ønsker plass. Vi har fortsatt plasser da vi har byttet til den største salen! Påmelding for fysisk fremmøte gjøres ved å sende en mail til Victoria@holisme.no

Last ned programmet her.

Ønsker du påminnelse og tilsendt link til streaming av arrangementet, klikk her for registrering.

Klikk her for å komme til arrangementet på Facebook

Detaljer

Dato:
24. august 2021
Tid
19:00 - 21:30

Sted

Litteraturhuset
Wergelandsveien 29
Oslo, 0167 Norge
+ Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683