Bli med i badstua Isfuglen 28. april 2023!

Badstuen Isfugel

De av oss som har oppdaget gleden med dampende varme og isbad, vet det byr på mer enn fysisk og mental velvære. Ikke ett sted i Norge har jeg opplevd så mange givende og forfriskende samtaler med helt fremmede mennesker. Muskelavspennende omgivelser virker inn på vår væren sammen med andre mennesker. Folk byr på seg selv og uttrykker glede over meningsfulle samtaler. Å tre inn i en av disse badstuene gir rett og slett en følelse av å dra på en liten reise.

To timer i badstue fjerner mengder av uro. Hvem ønsker ikke å roe ned, sette grubling på pause og bare være?

Våren 2023 booket vi Isfuglen to ganger. I strålende vær opplevde vi et gledesfylt og på alle måter varmt kvinnefellesskap med gode samtaler avbrutt av isbading og en kopp te ute. Det var herlig påfyll i hverdagen! Les mer om opplevelsene her og her.

Menn er selvsagt hjertelig velkommen, alle som liker badstue, isbading eller som vil prøve noe nytt og bli kjent med nye mennesker er velkommen.

Denne gangen inviterer vi til badstua Isfuglen 28. april. Vi booker badstue med nok påmeldte, satser på ledig badstue klokka 18, hvis ikke blir det tidligere på søndagen.

Ta med to håndklær, ett til å sitte på og ett for tørk. Det er videre fordel med ullsokker for bading og vannflaske.

Frist påmelding er 19. april hvis vi skal booke hele badstua bare for Hvite Ørn. Det må være 6 påmeldte for dette.

Påmeldingsfrist for drop inn der vi deler badstua med andre er 24. april.

For spørsmål eller påmelding, send e-post til meg: admin@hviteorn.no

Hilsen fra Anthonie

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683