Savner du møteplasser for givende samtaler?

91E834C5-8F11-403B-B3F5-519E4A7C0B50

Kortreist glede

Det er noe eget når badstuens varme omslutter kropp og sinn. Èn time eller to i badstue fjerner mengder av uro. Hvem ønsker ikke å roe ned, sette grubling på pause og bare være? Muskelavspennende omgivelser virker dessuten inn på vår væren sammen med andre mennesker.

Badstuer har vokst frem som paddehatter ved hovedstadens vannkanter. De av oss som har oppdaget gleden med dampende varme og isbad, vet det byr på mer enn fysisk og mental velvære. Aldri har jeg opplevd så mange givende og forfriskende samtaler med fremmede mennesker. Folk byr på seg selv og uttrykker glede over meningsfulle samtaler. Å tre inn i en av disse badstuene gir rett og slett en følelse av å dra på en liten reise, for hvor ellers åpner edru nordmenn seg for fremmede og blir møtt med samme åpenhet? Under disse samvær erfarer vi døsig løssluppenhet som nordmenn ofte savner etter hjemkomst fra utlandet.

2. april var værgudene igjen på vår side, nok en helt fantastisk søndag! Det var et yrende liv på operataket. Skatere briljerte ved sjøkanten og musikkglade mennesker koste seg over latinomusikanter ved operaen. Vårglade ender svømte forbi og vi kunne svinge oss til salsa rytmer. Vi var seks damer som gledet oss stort over by og natur i skjønn forening mens vi koste oss med bakevarer og en kopp te. Og ja – vi fikk også noen fine og tankevekkende samtaler sammen, samtaler som skaper tilhørighet og påfyll i hverdagen.

Meld fra til admin@hviteorn.no om du også ønsker å være med neste gang. Med nok interesserte vil vi arrangere badstuetur til Svarttrosten som har plass til 14 personer. Fra denne badstua kan du skue utover elva og urskogen i Svartdalen. Meditativt!

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683