Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Tur til Munketangen på Torsnes 11-12. november

11. november 2021 @ 10:00 - 12. november 2021 @ 17:00

Vi har fremdeles mange fine høstdager igjen før vinteren kommer. Styreleder i Hvite Ørn vil derfor invitere dere som har lyst til å bli med på en overnattingstur i skjærgården ved Fredrikstad til Munketangen i Torsnes. Planen er å padle fra Vispen badeplass i Hunnbotn og ut Torsneskilen til Munketangen (10 -12 km). Vi har tre Packraft og en kano til disposisjon som gir mulighet for 6 deltagere. Vi tar med Lavvo-telt (for 10 personer) og ovn for vedfyring. Vi har også soveposer, liggeunderlag, hengekøyer samt telt til utlån for dem som ikke har eget utstyr. Man kan derfor velge om man vil ligge i eget telt, køye eller i en oppvarmet lavvo. Vi har også fiskeutstyr til utlån for dem som ikke har eget, om noen vil prøve fiskelykken.

Vi kan sitte ute og grille og kose oss rundt bålet om været tillater det. Blir været litt vel guffent kan vi være inne i lavvoen og varme maten på lavvo-ovnen. Ta med regntøy og ekstra tøy i tilfellet du skulle bli våt. Vi tar vind- og værforbehold i forhold til rutevalg.

Det er godt dokumentert at det å drive fysisk aktivitet i naturen er helsefremmende og øker livskvaliteten. I tillegg vil vår mentale helse påvirkes positiv av naturopplevelser. Blant annet viser en større engelsk analyse fra universitetet i Essex at opphold i naturen i bare 5 minutter gjør deg i bedre humør og forsterker selvfølelsen. Rent fysiologisk ser man at frisk luft og sanseopplevelse i naturen beroliger nervesystemet. Når man er ute i naturen, kan mekanismene for en tilstand av velvære utløses.

Vi satser på felles transport i fra Hvite Ørns kontor i Astrids gate 34 i Sarpsborg, torsdag 11. november kl. 10.00 – regner med å være tilbake 12. november ca. 16.30.

Hvite Ørn spanderer mat og kaffe. Annen drikke må hver enkelt ha med selv. Det gjelder også drikkevann til eget behov, da det ikke er kjente naturlige ferskvannskilder i området. Kun vann fra havet er tilgjengelig, og det vannet frister trolig mer til bading og kroppspleie enn til drikkevann. Har du spesielle behov når det gjelder mat, meld fra om dette ved påmelding.

Vi minner om at Hvite Ørns arrangementer er rus- og alkoholfrie.

Meld deg på her

Med vennlig hilsen
Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen
Styreleder i Hvite Ørn Norge

Bildet: Munketangen 26.10.2021, fotograf Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen

Detaljer

Start:
11. november 2021 @ 10:00
Slutt:
12. november 2021 @ 17:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Hvite Ørns kontor
Astrids gate 34
Sarpsborg, Norge
+ Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683