Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Trommemedistasjonssirkel i Sarpsborg, 28. februar

28. februar @ 18:00 - 20:30

Hvite Ørn Østfold har gleden av å invitere til trommemeditasjon.

“Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers, enn hva vi kan finne ved hjelp av romfart eller ved å lete på havets dyp.” (Dalai Lama). I en trommereise kan denne indre oppdagelsesferd skje.

Hensikten med å delta på trommemeditasjon er å få muligheten til å oppdage mer i seg selv og gradvis åpne opp for en utvidet bevissthet.

Det kan være at vi bærer på noe vi ikke forstår, dette kan åpenbare seg i trommereisen for så å kunne endres til noe nytt og bedre. Mennesket er mer enn bare kjemi og biologi, vi har også en åndelig side som på et plan er i kontakt med alt.

En trommereise foregår omtrent som en vanlig meditasjon. Du sitter eller ligger og lukker øynene og slapper av, mens det trommes taktfast på en tromme.

Når man gir seg hen til rytmen i trommingen kan hjernebølgene synke og man kan gå inn i en dypere bevissthetstilstand, som i meditasjon eller i ekstase. Når man er i denne tilstanden, har man lettere kontakt med sin underbevissthet og man kan oppleve en reise med sjelen.

Arrangementet er åpent for alle og gratis.

Sted: Hvite Ørns kursrom, Astrids gate 34 i Sarpsborg

Meld deg på her

Detaljer

Dato:
28. februar
Tid
18:00 - 20:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Hvite Ørns Kurslokale
Astrids gate 34
Sarpsborg, 1706 Norge
+ Google-kart
Telefon:
48184801

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683