Vil du være med på kortreist glede til høsten?

Svarttrosen badstue

Det er noe eget når badstuens varme omslutter kropp og sinn. Èn time eller to i badstue fjerner mengder av uro. Hvem ønsker ikke å roe ned, sette grubling på pause og bare være? Muskelavspennende omgivelser virker dessuten inn på vår væren sammen med andre mennesker.

Givende og forfriskende samtaler. Å tre inn i en av disse badstuene gir rett og slett en følelse av å dra på en liten reise.

Badstua Svarttrosen langs Alnaelva

Med nok interesserte vil vi reservere hele badstua Svarttrosten som har plass til 14 stykker.

Svarttrosten er arkitekttegnet, og du sitter i 3 nivåer. Stamgjester av Oslo Badstuforening sier dette er en deres beste badstuer.

Badstua ligger på Kroloftet, i Svartdalen langs Alnaelva. Den har garderobe, dusj og kaldvannskulp. Badstua har et stort vindu, hvor du kan skue utover elva og urskogen i Svartdalen. Meditativt! Rett i nærheten (10m) har du baren og kafeen Kruttverket. Selv om badstua ligger sentralt i Oslo, vil du føle deg som i skogen.

Dette er dine transportalternativer til Svarttrosten: T-banen til Brynseng, buss 37 til Etterstad Vest eller 34 bussen til Kværnerbyen. Alle transportmåter krever 10 minutter gange.

Ta med håndkle til å sitte på, håndkle for å tørke deg, badetøy og vannflaske.

Meld fra til admin@hviteorn.no om du også ønsker å være med i september/oktober.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683