Vellykket gjennomføring av Dialogkonferansen 2018

dialogkonferansen2018

Den 20. og 21. november ble Nasjonal dialogkonferanse om medisinfrie tilbud avholdt på Thon Conference i Oslo. I år hadde vi muligheten til å utvide konferansen fra en til to dager. Til vår store glede ble det fullsatt sal begge dager. Vi fikk høre et bredt spekter av presentasjoner, båre fra erfaringsformidlere og fagfolk fra de ulike profesjonene. Erfaringsperspektivet kom tydelig fram, noe vi i Hvite Ørn synes er veldig viktig.

Basert på Hvite Ørns egen opplevelse av konferansen, i tillegg til tilbakemeldinger fra deltagere, vil vi si at årets dialogkonferanse brakte to ulike verdener litt nærmere hverandre. Flere har gitt tilbakemelding om at de følte at konferansen ga dem håp, og det er vi utrolig glade for å høre!

Her kan du finne de fleste Power Point-Presentasjonene som ble vist under foredragene

Her er det lagt ut noen videoer av foredragene og resten blir lagt ut etter hvert som det er klart.

Dialogkonferansen ble arrangert av Fellesaksjonen for medisinfrie behandlingsforløp i samarbeid med NSFs faggruppe for sykepleiere innen psykisk helse og rus (SPoR), Norsk psykiatrisk forening, Norsk Psykologforening og Helse Sør-Øst RHF, med støtte fra Helsedirektoratet. Hvite Ørn har hatt økonomi-, leder- og koordineringsansvaret.

Vi takker alle våre samarbeidspartnere og foredragsholdere for innsatsen!

 

Konferansen hadde følgende godkjenninger:

Norsk Psykologforening: Godkjent som 14 timer vedlikehold til spesialitetene i psykologi.

Norsk Sykepleierforbund: Godkjent som meritterende i klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie med totalt 14 timer. Ref. 4088201

Den norske legeforening:
– Godkjent valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning med 12 timer.
– Godkjent for allmennmedisin 12 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen.
– Godkjent for barne- og ungdomspsykiatri: Godkjent for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning som valgfritt kurs med 12 timer.

Se programmet og les mer om konferansen på dialogkonferanse.no

På gjensyn til neste år.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683