Sammen er vi sterkere! – Blir du med?

Slide1

Vi trenger deg – og kanskje du trenger oss?

 

”The achievements of an organization are the results

of the combined effort of each individual.”

Vince Lombardi

 

”En organisasjons prestasjoner er resultatene av

den kombinerte innsatsen til hvert enkelt individ.”

Vince Lombardi (vår oversettelse)

 

Hvite Ørn ble stiftet 3. november 2008, med ønske om å opprette en psykisk helse-organisasjon som tok hensyn til hele mennesket – også det sjelelige. Det er dette aspektet som skiller Hvite Ørn fra andre medlems- og brukerorganisasjoner innen psykisk helse. Ser du også på mennesket på denne måten?

 

En av våre viktigste saker er å jobbe fram medisinfrie behandlingstilbud til alle mennesker med psykiske utfordringer som ønsker det. Er du enig i at brukere av psykiske helsetjenester som ikke ønsker medikamenter også skal ha et tilbud?

 

Noe av det viktigste med å danne og drive en organisasjon, er at vi står sterkere sammen enn alene, og dermed får større påvirkningskraft. For 100 kr i året kan du gjøre en forskjell for Hvite Ørn sin mulighet til å skape endring. Det er nemlig slik at vi kan søke om og mottar midler fra offentlige tilskudd basert på antall medlemmer.

 

Videre jobber vi med å innarbeide gode løsninger i helsevesenet slik at vi kan nå vår null-visjon når det gjelder tvang i psykiske helsetjenester. Synes du at dette er viktig?

 

Hvite Ørn jobber også aktivt for å fjerne frykt, skam og fordommer for psykiske utfordringer. Vi jobber for åpenhet, et videre syn på ulike sinnstilstander, å se ressursene i stedet for diagnostisering og sykeliggjøring. Mener du at dette er sunne holdninger?

 

Hvis du er enig i det vi står for og jobber for, så kan du styrke deg selv og andre ved å bidra til arbeidet vårt gjennom å bli medlem i Hvite Ørn. Så enkelt er det!

 

Les gjerne mer om Våre Kjernesaker og Hvordan vi jobber.

Du kan melde deg inn i Hvite Ørn her: Bli medlem.

 

Velkommen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683