Organisasjonssekretær er på plass i ørneredet

Anthonie Opsahl Snell

Kjære medlem!

Etter 18 år som kommunalt ansatt i Psykisk helse, startet jeg 1. april i 20 % stilling som organisasjonssekretær for Hvite Ørn. Ingen spøk og et deilig vårtegn for min del!

Jeg kan se tilbake på noen ukers arbeid og gleder meg allerede over at Jan-Magne generøst deler sin kunnskap med meg, viser tillit og gir frihet. Det styrker min respekt for Hvite Ørn at leder ivaretar Hvite Ørn sine grunnleggende verdier, også i møte med meg som nyansatt.

Bakgrunn for ansettelsen

Min primære oppgave er å avlaste Jan-Magne. Vi har jobbet med å sende søknader om tilskudd/midler, en jobb Org service tidligere har gjort i samarbeid med Jan-Magne. Målet er å sende bedre søknader og spare penger, enn vinn vinn situasjon med andre ord.

Jeg har utarbeidet turforslag i forbindelse med søknader om midler, gått gjennom fantastisk positive tilbakemeldinger fra recovery kurs, vært med på styremøte i Org service sine nye lokaler og hatt gleden av å møte den fargerike gjengen i styret.

Tranøy og Juklerød

Min interesse for psykiatriens historie og behandling av «de gale» ble vekket med kriminologi i 1992. På «Krimmen» møtte jeg et sterkt engasjement for Juklerødsaken og det stormet rundt Tranøy sin doktorgrad om lobotomien i norsk psykiatri.

Mye har skjedd siden den gang, nye idealer har vokst frem. Men jeg ser hvordan brukermedvirkning og samvalg krasjer i møte med knapphet på tid, dårlig behandlingskapasitet og ikke minst mangel på behandlingsalternativer.

Gleder meg!

Mitt engasjement for brukermedvirkning definerte tema for min masteroppgave i klinisk helsearbeid «Når medisiner står i veien. Om brukermedvirkning i medikamentell behandling av psykisk lidelse» (2017).

Mitt første møte med Hvite Ørn var under «Dugnad for frihet som fant sted ved nedlagte Borger bad i 2010. Nå gleder jeg meg stort over å få jobbe for denne organisasjon og i et miljø med mennesker som eier den sammen skepsis til psykiatriske legemidler og den farmasøytiske industri!

Jeg ser frem til å holde kontakt med dere medlemmer og være med og bidra inn i samfunnsdebatten. Westerdals School of communication lærte meg en god del om kommunikasjonsstrategi og kreativitet. Jeg antar at min bakgrunn og kvalifikasjoner vil være nyttig for Hvite Ørn. Jeg ser frem til å lære, jobbe og bidra til at Hvite Ørn blir mer synlig, sterkere og få mer gjennomslagskraft fremover.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683