Invitasjon til turansvarsgruppe

Camping ute i vill natur. Recovery gjennom turer i villmarken.

Hvite Ørn vil fortsette å arrangere turer for medlemmene og andre interesserte i 2022. Et ordtak sier at det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær og vi tenker at utstyr kunne vært tilføy i dette ordtaket. Derfor kjøpte vi inn en del turutstyr i 2021 og hadde mange fine turer uten at vi fikk tatt så mange overnattingsturer og testet alt. Skal man trives i naturen er det viktig å kunne holde seg tørr og varm. Litt luksus og komfort skader heller ikke.

Vi starter nå tidlig på året og håper vi kan få til en eller to turer i måneden. Kanskje enda mer avhengig av hvor mange som melder seg.

Gode turer krever planlegging og forberedelse fra oss som skal tilrettelegge. Vi ønsker derfor å invitere dere som først og fremst er interessert i å delta i en turgruppe og ta på dere ulike oppgaver. Det være planlegging, testing av utstyr, velge ut løyper og interessante plasser i naturen, samt bli med på å organisere og tilrettelegge for deltakere som melder seg på. Fint om vi ble en turansvarsgruppe på 3-6 personer som drar på tur regelmessig slik at det alltid er en kjernegruppe som deltar på turene vi annonserer for medlemmene.

Er du interessert i å bli med i turansvarsgruppa send snarest en e-post til melddeg@hviteorn.no

Mvh Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683