Hvite Ørn er inne i sitt tiende år og dette skal vi feire på dagen

Demonstrasjon utenfor stortinget i  28. august 2009

Hvite Ørn er inne i sitt tiende driftsår og i den anledning vil vi feire dette med en festdag på 10-årsdagen 3.november 2018. Det er en lørdag og vi satser da på å legge til rette for ca. 100 deltakere. Det vil bli servering, taler og underholdning. Sett av dagen i din kalender allerede nå.

I disse årene har Hvite Ørn utrettet mye. Vi har fått annerkjennelse og blitt likestilt med de andre eldre organisasjonene innen psykisk helse. Vi har møtt tre helseministere, blitt invitert til å komme og delta på møter for innspill flere ganger i Helse- og omsorgsdepartementet.

Vi har holdt et svært viktig samarbeid med fire andre organisasjoner gjennom fellesaksjonen for medikamentfrie behandlingsforløp. En aksjon førte til støtte og påtrykk til etablering av medikamentfrie tilbud fra helseminister Bent Høie.

Hvite Ørn har hatt en representant i Brukerutvalget i Sykehuset Østfold i tre perioder (seks år). Vi har kommet inn med en representant i BrukerROP som er Helsedirektoratets brukerråd for psykisk helse. Vi har også hatt representanter i flere viktige nasjonale arbeidsgrupper. Dette for å nevne noe av mangt vi har deltatt i.

I 2017 hadde Hvite Ørn det juridiske prosjektansvaret for arrangering av en konferanse som hadde tittelen «Bedring uten medisiner?». Her fikk vi med oss både Helse Sør Øst, Sykepleierforbundet og Fellesaksjonen som medarrangører. Arrangementet ble svært vellykket og vi hadde overfylt lokale på Hamar med 110 deltakere.

Til tross for 60 nyinnmeldinger i 2017 har medlemstallet falt totalt sett. Vi kan bare telle medlemmer som betaler kontingent inneværende år. Vi tar medlemstapet til etterretning og vil gjøre vårt beste for å holde medlemmer fornøyde, engasjerte og motiverte til å fortsette medlemskapet i årene som kommer. Vi ber derfor om at du forsetter å gi din støtteerklæring ved å betale kontingenten for 2018 når den kommer.

Vi har uansett mye å glede oss over og være stolt av i Hvite Ørn. Ønsker alle et godt og meningsfylt år i 2018!

Bli med og støtt arbeidet gjennom medlemskap. Meld deg inn her.

Bildet: Demonstrasjon utenfor Stortinget 28. august 2009

Med vennlig hilsen
Jan-Magne Sørensen
Styreleder

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683