Har du psykoseerfaring hvor du klarte deg uten medikamenter?

psykoseerfaring

Hvite Ørn skal lage en recoveryveileder; en erfaringsbasert manual for hvordan man kan håndtere psykose uten bruk av medikamenter.

Vi ønsker derfor å intervjue deg som har slik erfaring – deg som en eller flere ganger har jobbet deg gjennom en psykoseopplevelse ved hjelp av andre verktøy enn psykiatriske medikamenter. Det går også fint om du tidligere har brukt medikamenter og så kommet deg gjennom senere psykoser uten.

Dersom du har vært pårørende i en slik situasjon må du også gjerne ta kontakt.

Hvite Ørn ser på din kunnskap som svært verdifull. Vi vil høre hva som hjalp slik at vi kan gjøre denne informasjonen tilgjengelig for andre som trenger den nå. Har du fått terapi som hjalp deg? Brukte du musikk? Fysisk aktivitet? Alternativ behandling? Fikk du støtte fra venner eller familie? Eller kanskje du uttrykte deg kreativt? Hva tenker du var årsakene til din psykose?

Ta kontakt på leder@hviteorn.no dersom du føler at din erfaring er relevant for Hvite Ørns recoveryveileder. Ønsker du å være anonym tar vi hensyn til det. Alle som jobber i prosjektet har taushetsplikt.

Dette prosjektet utarbeides med støtte fra Extrastiftelsen.

Hilsen prosjektleder Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen

Vil du støtte prosjektet økonomisk? Vipps oss et valgfritt beløp til #13683 ( merk recovery)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683