Har du opplev tvang i psykisk helsevern og vil dele dine erfaringer i en studie?

Tvunget psykisk helsevern

Emilie Sørås ønsker personer over 18 år som kunne tenke seg å dele sine erfaringer med tvungen psykisk helsevern (TPH) i en studie om pasienterfaringer med TPH.

Kriterier for å bli inkludert i studien er at man har erfaringer med en eller flere av følgende: beltelegging, tvangsmedisinering, isolering, fastholding eller innleggelse på tvangsparagraf.

Det vil utføres ett intervju på ca 1 time av undertegnede; en student på 6. året på profesjonsstudiet i psykologi.

Studien er godkjent av NSD – Norsk senter for forskningsdata, og vurdert av REK – Regional etisk komite. Ansvarlig for studien er førsteamanuensis Hroar Klempe ved psykologisk institutt NTNU. Alt datamaterialet vil anonymiseres, og omfatter taushetsplikt. Materialet vil samles i en hovedoppgave ved psykologisk institutt, NTNU. Det vil fokuseres på å skape en behagelig intervjusituasjon der informanten i stor grad selv velger temaer relatert til egne erfaringer med TPH. Deltakelse vil ikke ha innvirkning på evt behandling man mottar.

Spre gjerne dette videre til personer som muligens kan tenke seg å delta. Interesserte kan kontakte psykologstudent Emilie Sørås på mail: emiliso@stud.ntnu.no.

Mvh Emilie Sørås
psykologisk institutt NTNU

Sist oppdatert 05.07.2017

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683