Søke prosjektmidler fra Stiftelsen Dam

Drømmer du om å realisere et helse- og rehabiliteringsprosjekt? Alle som har relevante prosjektideer, store eller små, oppfordres til å kontakte Hvite Ørn for å diskutere mulighetene for å søke om midler fra Stiftelsen Dam gjennom oss.

Stiftelsen Dam består av 28 frivillige organisasjoner, som eier og fordeler overskuddet fra Extra-spillet. Overskuddet fra spillet går til frivillige organisasjoners helseprosjekter. Det ble delt ut 238 millioner kroner i 2015 og hver fjerde søknad til Stiftelsen Dam fikk gjennomslag. Det kan søkes om prosjekter innen følgende virksomhetsområder: forskning, forebygging eller rehabilitering.

Det stilles ikke krav til medlemskap i Hvite Ørn for å kunne søke om prosjektmidler fra stiftelsen. Fagmiljøer og andre kan søke gjennom Hvite Ørn.

Vil du søke om prosjektmidler gjennom Hvite Ørn er det viktig:

  • at prosjektet har relevans for Hvite Ørns arbeidsområder
  • at pasientenes erfaringskompetanse integreres i prosjektet
  • at prosjektbeskrivelsen har høy kvalitet

Om du søker gjennom Hvite Ørn, bidrar vi gjerne med veiledning og råd i prosessen med å utarbeide en prosjektsøknad. Dette bør skje i god tid før den endelige søknadsfristen.

Les mer om fremgangsmåte for å søke prosjektmidler på Stiftelsen Dam egne sider.

Har dere spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt med Jan-Magne på mobil: 481 84 801, E-post: post@hviteorn.no

Pengene går til Hvite Ørns arbeid for forebygging, rehabilitering og brukermedvirkning innen psykisk helse.

På forhånd takk for støtten

Del på sosiale medier

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683

Hei! Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les Personvern