Søke prosjektmidler fra Stiftelsen Dam

Drømmer du om å realisere et helse- og rehabiliteringsprosjekt? Alle som har relevante prosjektideer, store eller små, oppfordres til å kontakte Hvite Ørn for å diskutere mulighetene for å søke om midler fra Stiftelsen Dam gjennom oss.

Stiftelsen Dam består av 28 frivillige organisasjoner, som eier og fordeler overskuddet fra Extra-spillet. Overskuddet fra spillet går til frivillige organisasjoners helseprosjekter. Det ble delt ut 238 millioner kroner i 2015 og hver fjerde søknad til Stiftelsen Dam fikk gjennomslag. Det kan søkes om prosjekter innen følgende virksomhetsområder: forskning, forebygging eller rehabilitering.

Det stilles ikke krav til medlemskap i Hvite Ørn for å kunne søke om prosjektmidler fra stiftelsen. Fagmiljøer og andre kan søke gjennom Hvite Ørn.

Vil du søke om prosjektmidler gjennom Hvite Ørn er det viktig:

  • at prosjektet har relevans for Hvite Ørns arbeidsområder
  • at pasientenes erfaringskompetanse integreres i prosjektet
  • at prosjektbeskrivelsen har høy kvalitet

Om du søker gjennom Hvite Ørn, bidrar vi gjerne med veiledning og råd i prosessen med å utarbeide en prosjektsøknad. Dette bør skje i god tid før den endelige søknadsfristen.

Les mer om fremgangsmåte for å søke prosjektmidler på Stiftelsen Dam egne sider.

Har dere spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt med Jan-Magne på mobil: 481 84 801, E-post: post@hviteorn.no

Pengene går til Hvite Ørns arbeid for forebygging, rehabilitering og brukermedvirkning innen psykisk helse.

På forhånd takk for støtten

Del på sosiale medier

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683