En flott avslutning!

Hvite Ørn julebord-4-2023

Vi assosierer gjerne julebord med mye julemat, mye drikke og livlig festing. Men julebord er også et sosialt møtepunkt, og det var derfor så hyggelig at så mange festkledde medlemmer hadde funnet veien til Zahlkasserer Schafts plass og årets siste arrangement.

Hvite Ørns leder og medlemmer er mot normalen i livserfaring og innstilling – og det er i grunnen ganske befriende. Vi kjørte alkoholfritt som alltid, masse hygge og gode samtaler erstattet livlig festing.

Årets feiring fant sted i Frogner seniorsenter i en sveitservilla fra 1870. Lokalene bydde virkelig på perfekt julenostalgi med buete vinduer, høyde under taket, rosetter i taket, julepyntete rom og dempet belysning. Takk til bydel Frogner som leier ut lokaler til en rimelig penge til oss som frivillig organisasjon og all honnør til Jan-Magne. Han hadde personlig disket opp med verdens beste ribbe, pinnekjøtt, vegetarmat, veganmat, tilbehør, riskrem og hjemmelaget saus til dessert.

Én gjest bydde spontant på seg selv med «Selmas sang» fra serien Snøfall (sang & piano), det var riktig stemningsfullt! En annen gjest fortalte kort om seg selv og proklamerte et flott dikt og Jan-Magne delte raust om sitt liv, livets ned- og oppturer samt en oppsummering av status i helsevesenet og hvilket betydningsfullt arbeid vi i Hvite Ørn står i. Det er nok å ta tak i, men det er også noe å feire. Vi har selveste WHO i ryggen med deres føringer når vi krever at vestlig psykiatrisk tvangsbehandlingspraksis og den medisinske modellen må avskaffes og erstattes med rettighetsbaserte tjenester der fritt og informert samtykke er førende prinsipp. En skål for det og vi ønsker deg en fredelig førjulstid, julehøytid og alt godt for det nye året!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683