Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Velkommen til vårt kurs Recovery med Gjensidig Selvutvikling

1. juni - 8. september

Gratis

SELVUTVIKLING

Selvutvikling er en uunngåelig del av det å være menneske. Vi holder alle på med selvutvikling på et mer eller mindre ubevisst plan.

Hvite Ørn har de siste årene tilbudt et kurs i Recovery med Gjensidig Selvutvikling. På kurset trener vi inn ferdigheter som støtter vår selvutviklingsprosess på et mer bevisst nivå.

Kurset går over fire helger og vi går systematisk til verks. Vi starter med den enkleste metoden og de enkleste ferdighetene, etter hvert øver vi inn mer komplekse metoder.

På kurset øver vi inn en metode hver dag. Metoden forklares, demonstreres og øves inn i par; én av deltagerne velger forsker-rollen og den andre får assistent-rollen. Deltageren som er i assistent-rollen på formiddagen, er i forsker-rollen på ettermiddagen. Og omvendt.

Å være i forsker-rollen betyr at man forsker i seg selv for å komme videre i sin prosess med å løse indre konflikter og bearbeide vonde opplevelser. I forskerrollen øver vi også på å bearbeide uheldige reaksjonsmønster og uttrykke, avlade og forvandle følelser. I assistent-rollen lærer vi å støtte og katalysere forskerens prosesser uten å kommentere, vurdere, analysere eller bedømme forskerens opplevelser. Assistenten gir forskerens opplevelser full aksept, og tilegner seg i løpet av kurset ulike metoder og ferdigheter som hjelper forskeren videre på sin indre oppdagelsesreise. Kurset Recovery med Gjensidig Selvutvikling er GRATIS.

FORVENTNINGER/FORPLIKTELSER

Det krever ekte og oppriktig engasjement. Det forventes at du deltar på alle kurshelgene fordi:

  • De ferdighetene vi øver inn gir opplevelser, erfaringer og kunnskaper som vi bygger videre på i neste delmetode som øves inn.
  • To og to gjennomfører øvelser, dette gjør oss ekstra sårbare når noen uteblir.
  • Dersom du er syk eller av annen grunn ikke kan delta, gi beskjed. Det er selvsagt full aksept for det. Vi har alltid klart å løse denne utfordring på en god måte de årene vi har gjennomført kursrekken Recovery med Gjensidig Selvutvikling.

KURSBEVIS

Kursbevis deles ut til de som har gjennomført alle kurshelgene. Deler av kurset du eventuelt går glipp av kan du velge å ta igjen som gjestedeltager på et senere kurs i Recovery med Gjensidig Selvutvikling.

Kursbeviset gir mulighet for å delta i nettverksgruppe for dem som velger å fortsette å bruke Gjensidig Selvutvikling i sin videre utviklingsprosess. Alle som har gjennomført hele kurset blir invitert til nettverkssamlinger som Hvite Ørn arrangerer. På nettverkssamlingene repeterer, demonstrerer og praktiserer vi ferdighetene vi har lært på kurset i Recovery med Gjensidig Selvutvikling.

Gjensidig selvutvikling som metode er også i kontinuerlig utvikling. Vi tar kursdeltagernes tilbakemeldinger på alvor. Erfaringer og forslag, som forbedrer metodene og kursledelsen, bygges inn i undervisningen og i justeringer av kursmaterialet.

Kurset kan bidra til:

  • bedre mental balanse
  • å bryte negative reaksjonsmønster
  • å fordype kontakten med seg selv og styrke selvtilliten
  • å forbedre relasjoner og kommunikasjonsferdigheter
  • å bli kjent med spennende mennesker under overflaten
  • fremgang i egen personlig utvikling, samtidig som man hjelper andre med det samme

 

Tid: Første samling 1–2.  juni, andre samling 15-16. juni, tredje samling 24-25. august og fjerde samling 7-8. september.

Sted: Helsehuset i Sarpsborg, Roald Amundsens gate 17, 1723 Sarpsborg

Meld deg på her

Informasjonskveld i Sarpsborg 10. april. Les mer her.

Velkommen på kurs i Recovery med Gjensidig Selvutvikling.

Les også intervju med tidligere deltaker her.

Detaljer

Start:
1. juni
Slutt:
8. september
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683