Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Temakveld: Selvutvikling ved kunstneriske midler

18. april @ 18:00 - 20:30

Hvite Ørn Oslo og Akershus har gleden av å invitere til temakveld på Batteriet 18. april 2024.

Selvutvikling innebærer å lære å kjenne ulike sider ved en selv og få tak i de potensialer en vil ha mer fram. Ved å bruke kunstneriske midler som tegning, maling, bevegelse, lyd og andre medier, kan en få i tale indre deler som ellers ikke klarer å meddele seg.

Det trengs ingen kunstneriske forutsetninger for å lage slike uttrykk. Det er kun en selv som vet hvordan en har det inne i seg og hvordan det best kan fremstilles.

Å lage uttrykk ved medier fra kunsten engasjerer den skapende impulsen i det enkelte menneske, ved at en tar i bruk egne helende krefter til å finne sin vei.

Ved å lage en billedlig fremstilling av det en opplever, kan en se situasjonen utenfor seg og komme i en samtale med de delene i en selv som har uttrykt seg. En kan forsøke å sette ord på det symbolske og bli mer bevisst forhold som har vært uklare. Nyere nevrovitenskap gir sterk støtte til verdien av å kombinere billedlige uttrykk og verbal bearbeiding i selvutvikling.

I en gruppe vil uttrykkene den enkelte lager styrke muligheten til å kommunisere med de andre om hva en opplever.

På denne temakvelden vil kunstterapeut Knut Omholt presentere hvordan selvutvikling ved kunstneriske midler kan foregå. Det vil bli tilbud om et slikt forløp til høsten.

Det serveres, kaffe, te, frukt og andre forfriskninger.

Temakvelden er åpen for alle og gratis.
Vel møtt!

Detaljer

Dato:
18. april
Tid
18:00 - 20:30
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Batteriet
Fredensborgveien 22f
Oslo, 0177 Norge
+ Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683