Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Overnattingstur til Tverken i Drammensmarka

16. september 2023 @ 14:00 - 17. september 2023 @ 16:00

Gratis

Velkommen til å være med på overnattingstur til ei koselig og enkel liten tømmerhytta med pumpeorgel og stearinlys, men uten innlagt vann og strøm. Det er plass for fire voksne. Om du har med partner eller barn, er det plass for flere (120 cm brede senger). Turleder kan sove ute i hengekøye. Det er utedo og vannpumpe med det beste drikkevann og et vakkert myrvann i nærheten for den som vil bade kaldt.

Møt opp på Drammen jernbanestasjon lørdag klokka 14. Vi kjører sammen opp med bil til Landfallhytta (15 minutts kjøretur).

Vi går 3 km fra parkeringsplass til hytta som ligger rett ved Tverken turisthytte og Tverken sportskapell. Herfra er det en kort tur til de vakreste steder i Drammensmarka.

Det er ulike mulighet for turer, avhengig av ønske og behov. Terrenget er det nærmeste du kommer fjellet, uten å reise til fjells. Det er mange stier, badevann, naturlig nok masse sopp og bær. Det er mulighet for å være med på gudstjenesten i sportkapellet søndag kl 12 om du skulle ønske (det kan være både en veldig god og særdeles kjedelig opplevelse, alt ettersom hvem som preker).

Drammensmarka skjuler grotter og mulighet for bratte stier og storslagen utsikt til både Gaustadtoppen, Kongsberg og Norefjell på én gang.

Har du spørsmål, ta kontakt.

Det blir servert middag, kveldsmat, frokost og lunsj.

Pakk i tursekk og ta med drikke dersom du ønsker annet enn vann. Ta også med lakenpose eller sengetøy (laken 120cmx200) og håndkle. Husk varme sokker.

Vi er tilbake ved Drammen stasjon søndag ved 16 tiden (eventuelt noe før).

Påmeldingsfrist: torsdag 14. september. Send e-post til: admin@hviteorn.no

 

Detaljer

Start:
16. september 2023 @ 14:00
Slutt:
17. september 2023 @ 16:00
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Hvite Ørn

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683