Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kurs i Selvutvikling ved kunstneriske midler

7. oktober @ 18:00 - 2. desember @ 20:30

Gratis

Selvutvikling innebærer å bli kjent med ulike sider ved deg selv og å få tak i potensialer du vil ha mer fram. I dette kurset vil vi benytte kunstneriske midler som tegning, forming, bevegelse og annet til å få i tale indre deler som ellers ikke har så lett for å meddele seg.

Det trengs ingen spesielle forutsetninger for å lage slike uttrykk. Det er kun en selv som vet hvordan en har det inne i seg og hvordan det best kan fremstilles.

Å lage uttrykk ved medier fra kunsten engasjerer den skapende impulsen vi har i oss, ved at vi tar i bruk egne helende krefter til å finne en vei. Det kunstneriske er et fritt område til å uttrykke seg på. Det kan ta imot og romme også det som ikke er lett å formidle eller plassere annet steds.

Økt bevissthet også i det faktiske liv

Ved å lage en billedlig fremstilling av det vi opplever, kan vi se situasjonen utenfor oss og få nye perspektiver på den. Via uttrykket kan vi komme i samtale med de indre delene som har markert seg i bildet. Vi kan forsøke å sette ord på det vi ser og bli mer bevisst forhold som har vært uklare. Nyere nevrovitenskap gir sterk støtte til verdien av å kombinere billedlige uttrykk og verbal bearbeiding i selvutvikling.

Ved å gjøre forandringer i uttrykk en har laget, kan en få ideer til hvordan en kan gjøre endringer i det faktiske liv.

I en gruppe vil uttrykkene den enkelte fremstiller styrke muligheten til å kommunisere med andre om hva en opplever. Men en avgjør selv hvor mye en vil dele av symbolikken i det en har uttrykt.

Kursleder er Knut Omholt

Knut Omholt er utdannet kunstterapeut, og har bakgrunn i billedkunst, drama, fortelling og samfunnsfag. Han underviser i personlig utvikling ved Universitetet i Ås og har dessuten egen praksis.

 

Sted: Batteriet. Fredensborgveien 22f, 0177 Oslo

Dato: Mandager fra 7. oktober  til og med 2. desember (tilsammen ni ganger)

Tid: 18.00-20.30

Påmelding til e-post: melddeg@hviteorn.no

Det er selvsagt mulig å være borte hvis du er syk eller av annen grunn ikke kan delta en kveld. Det er viktig å gi beskjed, men selvsagt full aksept for fravær. Kurset er gratis.

 

 

Detaljer

Start:
7. oktober @ 18:00
Slutt:
2. desember @ 20:30
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Hvite Ørn

Sted

Batteriet
Fredensborgveien 22f
Oslo, 0177 Norge
+ Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683