Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kanotur på Børtevann og Langen i Sarpsborg

18. juni 2022 @ 10:00 - 19. juni 2022 @ 18:00

Hvite Ørn inviterer til kano- og overnattingstur. Vi Kjører samlet fra Sarpsborg og til Børtevann der det er kanoutleie. Vi padler fra brua ved elveutløpet fra Børtevann og til fossen fra bekken opp til Langen, der må kanoene bæres 50 meter opp til elven som går opp til Langen. Med en gang vi kommer opp til Langen er det en plass hvor vi kan slå leir, henge opp køyer og slå opp telt.

Vi har også soveposer, liggeunderlag, hengekøyer samt telt til utlån for dem som ikke har eget utstyr. Man kan derfor velge om man vil ligge i telt eller hengekøye. Vi har også fiskeutstyr til utlån for dem som ikke har eget, om noen vil prøve fiskelykken.

Det er godt dokumentert at det å drive fysisk aktivitet i naturen er helsefremmende og øker livskvaliteten. I tillegg vil vår mentale helse påvirkes positiv av naturopplevelser. Blant annet viser en større engelsk analyse fra universitetet i Essex at opphold i naturen i bare 5 minutter gjør deg i bedre humør og forsterker selvfølelsen. Rent fysiologisk ser man at frisk luft og sanseopplevelse i naturen beroliger nervesystemet. Når man er ute i naturen, kan mekanismene for en tilstand av velvære utløses.

Vi satser på felles transport i fra Hvite Ørns kontor i Astrids gate 34 i Sarpsborg, lørdag 18. juni kl. 10.00 – regner med å være tilbake 19. juni ca. 18.00.

Hvite Ørn spanderer mat og kaffe. Annen drikke må hver enkelt ha med selv. Det gjelder også drikkevann til eget behov, da vannet i Børtevann og Langen har en del avrenning fra landbruket. Har du spesielle behov når det gjelder mat, meld fra om dette ved påmelding.

Meld deg på her

Detaljer

Start:
18. juni 2022 @ 10:00
Slutt:
19. juni 2022 @ 18:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Hvite Ørns kontor
Astrids gate 34
Sarpsborg, Norge
+ Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683