Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Inspirasjonstur i Nordmarka i Oslo

16. juni 2021 @ 12:00 - 19:00

Målet med turen er å bidra til økt livskvalitet og hjelp til selvhjelp, ved å kombinere friluftsliv med recovery. I tillegg håper vi at turene kan inspirere deg til å selv gå ut i naturen og bruke Oslomarka. Det er godt dokumentert at det å drive fysisk aktivitet i naturen er helsefremmende og øker livskvaliteten. I tillegg vil vår mentale helse påvirkes positiv av naturopplevelser. Blant annet viser en større engelsk analyse fra universitetet i Essex at opphold i naturen i bare 5 minutter gjør deg i bedre humør og forsterker selvfølelsen. Rent fysiologisk ser man at frisk luft, vann og grønne farger beroliger nervesystemet. Når man er ute i naturen, kan mekanismene for en tilstand av velvære utløses.

Turen blir en runde i rolig tempo til Skjærsjødammen og tilbake totalt ca. 11 km. Vi finner en fin plass å slå oss ned ved Skjærsjøen, der blir det litt undervisning, erfaringsutveksling, grilling (steke på primus) og sosialt.

Turen ledes av Jan-Magne T. Sørensen, Hvite Ørn spanderer mat (grillpølser i lompe, salat og litt snacks). Deltakerne må selv ta med drikke.

Vi samles ved bommen nedenfor parkeringsplassen ved Sognsvann kl. 12.00 og vi regner med å være tilbake kl. 19.00.

Meld deg på her

Detaljer

Dato:
16. juni 2021
Tid
12:00 - 19:00

Sted

Sognsvann
Oslo, Norge + Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683