Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Dialogmøte om eksistensielle spørsmål i Sarpsborg

2. mars 2022 @ 17:00 - 20:30

Hvite Ørn har gleden av å invitere til dialoggruppe med undring om eksistensielle spørsmål. Hos oss har mange erfart at å finne en dypere meningen med livet kan føre til økt velvære og bedre helse. Om det er tro, overbevisning eller vitenskap som er forankringen, er ikke det som teller mest i denne sammenheng. Er meningen med livet noe man finner eller velger? Hvorfor er vi her? Hvordan blir vi den vi er? Hvordan har livet oppstått? Er vi noe mer enn biologisk mekanikk styrt av urokkelige fysiske lover? Har vi fri vilje? Hva skjer etter døden? Har vi levd før? Hva er sjelen? Dette er noen av mange spørsmål som dukker opp hos de aller fleste i løpet av livet. I en dialoggruppe kan vi undres sammen om slike spørsmål. Gjennom undring kan vi komme videre til nye innsikter og få utvidet vårt perspektiv. Mange har erfart at dialog om eksistensielle spørsmål har forløst frykt og usikkerhet, og med det bidratt i retning av mer indre ro og trygghet.

Gjennom vårt aktivitetstilbud ønsker vi å forebygge, lindre, bidra til recovery og en opplevelse av økt livskvalitet. Det å møte likesinnede i meningsfulle aktiviteter og utviklende sosialt samvær kan være et viktig bidrag til at vi kommer videre i livene våre.

Vi møtes annenhver onsdag i Sarpsborg fra og med 2. februar og videre i oddetallsuker. Klokka 17.00 – 20.30.
Sted: Hvite Ørn Østfolds lokaler i Astrids gate 34 i Sarpsborg. Inngang i fra Astrids gate (blå dør).

Vi serverer vann, te, kaffe og litt frukt.

Dialoggruppen er åpen for alle med interesse for temaet.
Deltakelse er gratis.

Ansvarlig for gruppa er Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen.

Påmelding her.

Detaljer

Dato:
2. mars 2022
Tid
17:00 - 20:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Hvite Ørns Kurslokale
Astrids gate 34
Sarpsborg, 1706 Norge
+ Google-kart
Telefon:
48184801

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683