Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bli med på tur til Askedalstangen på Torsnes

16. september 2021 @ 12:00 - 19:00

Aske

Hvite Ørn har gleden av å invitere til tur til Askedalstangen på Torsnes 16. september 2021.
Målet med turen er å bidra til økt livskvalitet gjennom samvær og friluftsliv. Vi håper at turene vil gjøre deg bedre kjent i Sarpsborgs turløyper slik at du selv kan bruke naturen der for hva den er verdt.

Det er godt dokumentert at det å drive fysisk aktivitet i naturen er helsefremmende og øker livskvaliteten. I tillegg vil vår mentale helse påvirkes positiv av naturopplevelser. Blant annet viser en større engelsk analyse fra universitetet i Essex at opphold i naturen i bare 5 minutter gjør deg i bedre humør og forsterker selvfølelsen. Rent fysiologisk ser man at frisk luft og sanseopplevelser i naturen beroliger nervesystemet. Når man er ute i naturen kan mekanismene for en tilstand av velvære utløses.

Turen blir en runde i rolig tempo fra parkeringen parkering ved Langvik og går til en plass som heter Askedalstangen og en runde tilbake totalt 5,3 km. Vi går på grusvei og skogsti, det kan være noe kupert og steinete en liten del av strekningen, ellers er det stort sett ganske flatt og godt oppgåtte stier. Det blir grilling ute med grillpølser og hamburgere og kaffe. Ta selv med vann/annen drikke.

Torsdag 16. september møtes vi ved Hvite ørns kontor, Astrids gate 34 i Sarpsborg kl. 12.00 og regner med å være tilbake der ca. kl. 19.00. Vi kjører bil derfra til Torsnes, bor slik at vi kan plukke deg opp på veien i fra Sarpsborg til Torsnes meld da i fra i kommentarfeltet ved påmelding.

Turen ledes av Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen

Påmelding her.

Vi vil fortsette med regelmessige turer annenhver uke i Oslo og Østfold. Flere turer blir annonsert fortløpende.

Neste tur i Østfold blir 30. september

Detaljer

Dato:
16. september 2021
Tid
12:00 - 19:00

Sted

Hvite Ørns kontor
Astrids gate 34
Sarpsborg, Norge
+ Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683