Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bli med på tur – Sognsvannet rundt i Nordmarka

23. mai 2023 @ 17:00 - 20:00

Hvite Ørn har gleden av å invitere til tur Sognsvannet rundt 3,7 km i Nordmarka. Målet med turen er å bidra til økt livskvalitet gjennom samvær og friluftsliv. Vi håper at turene vil gjøre deg bedre kjent i Oslomarka slik at du selv kan bruke naturen der for hva den er verdt.

Det er godt dokumentert at det å drive fysisk aktivitet i naturen er helsefremmende og øker livskvaliteten. I tillegg vil vår mentale helse påvirkes positiv av naturopplevelser. Blant annet viser en større engelsk analyse fra universitetet i Essex at opphold i naturen i bare 5 minutter gjør deg i bedre humør og forsterker selvfølelsen. Rent fysiologisk ser man at frisk luft og sanseopplevelse i naturen beroliger nervesystemet. Når man er ute i naturen, kan mekanismene for en tilstand av velvære utløses.

Turen blir en runde i rolig tempo,  totalt maks 4 km.  Det blir  grilling av med grillpølser og hamburgere, bålkokt kaffe,  Hvite Ørn spanderer grillmat og bålkaffe. Deltakerne må selv ta med annen drikke.

Om du ønsker en kald dukkert så ta med badetøy.

Tirsdag 23. septembert møtes vi ved kiosken sør for Sognsvann kl. 17.00 og vi regner med å være tilbake ca kl. 20.00

Turen ledes av Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen

Påmelding her.

Vi vil fortsette med regelmessige turer annenhver uke i Oslo og Østfold. Flere turer blir annonsert fortløpende.

 

Detaljer

Dato:
23. mai 2023
Tid
17:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Sognsvann
Oslo, Norge + Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683