Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Bli med på overnattingstur i Finnemarka!

8. juni @ 12:00 - 9. juni @ 20:00

Gratis
Tverkenveien 360

Hvite Ørn inviterer til overnattingstur i Drammensmarka, eller Finnemarka som skogsområdet heter som strekker seg fra Drammen helt opp til Modum. Vi overnatter i enkel tømmerhytte med utedo.

Området er det nærmeste du kommer fjellet uten å reise til fjells. Vi kjører til Landfallhytta, 15 minutters biltur fra Drammen togstasjon. Du kan eventuelt bli hentet ved togstasjon. Fra Landfallhytta er det 3 km å gå på idyllisk skogsvei til Tverken som er et knutepunkt i Drammensmarka. Her ligger en fin turisthytte som er åpen lørdag og søndag 10-15, det idyllisk myrvannet Skinka hvor du kan bade og Drammen sportskapell som arrangerer gudstjeneste i mai og juni.

20 minutter gåtur fra Tverken er vi oppe på Tverråsenplatået, 550 meter over havet med utsikt til Gautstadtoppen, Blefjell, Norefjell og Drammensfjorden. Nedenfor platået ligger skogsvannet Goliaten og derfra kan det klatres opp (med tau som støtte) for deg som er sprek og litt eventyrlysten.

Vi kan gå til huler/gjemmesteder som ble brukt under 2. verdenskrig, eventuelt bare nyte naturen, utsikten og hva juni byr på av lukter og lyder. Mulighet for å ta orienteringsposter om det er av interesse. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov. Kom gjerne med ønsker! Ta med lakenpose, eventuelt sengetøy, håndkle og badetøy.

Det er fire 120 cm brede senger i hytta, men plass for flere om vi tar med ekstra liggeunderlag og eventuelt hengekøye.

Meld fra til admin@hviteorn.no med ditt navn og mobilnummer om du er interessert og sjekk her om du ønsker mer informasjon om hytta og bilder fra nærområdet. Påmeldingsfrist 5. juni. Velkommen!

Detaljer

Start:
8. juni @ 12:00
Slutt:
9. juni @ 20:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Hvite Ørn

Sted

Tverken
Tverkenveien 360
Drammen, Buskerud 3021 Norge
+ Google-kart
Telefon:
94303033

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683