Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bli med og se The Recovery Channel Vika kino 4. april!

4. april @ 17:30 - 20:30

$165

Filmen handler en fiktiv tv kanal som belyser utfordringene knyttet til moderne behandling av psykiske lidelser og hva det vil si å være fratatt friheten.

Utenfor redaksjonsrommet følger vi livet til nyhetsankeret Randi som mister kontakt med sin psykisk syke søster Ylva. The Recovery Channel er både et personlig og politisk prosjekt og basert på filmskaper Ellen Ugelstads egne erfaringer som pårørende. Filmen setter menneskerettigheter, tvang og psykisk helse under debatt. Les mer om filmen her.

Filmen har norgespremiere 5. april.

Send e-post til admin@hviteorn.no om du ønsker å se den, eventuelt se den igjen (den har allerede vært vist på ulike festivaler). Jeg synes personlig det er en spennende og modig film, både dens tematikk og kunstneriske uttrykk, film er dessuten best på kino!

Jeg legger opp til en tur innom kafé etterpå med anledning til å dele tanker og inntrykk. Hvite Ørn spanderer på en kopp kaffe/te/kakao.

Sted: Vika kino. Tid: 17.30

Hilsen fra Anthonie

Detaljer

Dato:
4. april
Tid
17:30 - 20:30
Kostnad:
$165
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Arrangør

Hvite Ørn

Sted

Vika kino
Rusløkkveien 14
Oslo, 0251
+ Google-kart

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683