• Tid 18:00 - 20:00
  • Start dato 21. January 2018
  • Sted Georgernes verft 12, 4 etg

Hvite Ørn i Bergen inviterer til yoga, pusteteknikker, avspenning og meditasjon.

Kursholder: Audhild Naustdal har undervist i yoga og meditasjon siden 1990.

Timen vil først og fremst bestå av praktisk undervisning, men det blir også litt informasjon om verknader av yoga og tips til øvelsar du kan fortsette med heime. Vanlege verknader etter ein yoga time er velvere i kroppen, ro i sinnet, bedre humør for å nevne noko. Yoga blir av mange brukt som verktøy til å vere meir seg sjølv – den du eigentleg er – og få ein god flyt i kvardagen.

Du treng ikkje ha erfaring med yoga for å vere med. Du treng heller ikkje vere i god form. Yoga handlar verken om å prestere eller konkurrere. Kom som du er og ver den du er.

Det finns etter kvart mange ulike yogaretningar. Den yogaretninga eg underviser i, er klassisk yoga som blir definert slik:

«Klassisk Yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon. Klassisk yoga kan med dette variere fra en rolig, statisk til en aktiv, dynamisk praksis med oppmerksomt nærvær».

Sted: Georgernes verft 12, 4 etg i Bergen

For mer info eller påmelding ring/send sms til Øystein Søraa 45141048 eller send email: special-o@hotmail.com