Event-detail
  • Tid 18:00 - 20:30
  • Start dato 22. November 2017
  • Sted Frivillghet Norge, Øvre Slottsgate 2B

Hvite Ørn Oslo og Akershus har gleden av å invitere til temakveld i Oslo 22. november 2017 kl 18:00 – 20:30.

Foredragsholder: Geir Flatabø

Lege Geir Flatabø kommer til Hvite Ørn 22.november for å snakke om snakker om «autoimmunitet og psykisk funksjon». Hva slags erfaringer og forskning finnes? Hvordan behandle? Hvordan kan vi forebygge? Det er åpent for spørsmål og dialog fra deltakerne.

Geir Flatabø er lege og ble tildelt Årets Brobyggerpris 13.11.17 av Fritt Helsevalg på Unity Senteret i Oslo. Nominasjonen av ham ble begrunnet med: «Han ble fratatt legelisensen av Helsetilsynet for ett år siden fordi han har brukt metoder som ikke er tradisjon i det norske helsevesenet. Flatabø sier selv at han står for mye av det samme som Brobryggerprisen står for, men i dette tilfellet er han ingen brobygger fordi det dessverre ikke er mulig å bygge bro så lenge det ikke finnes et brofeste på Helsetilsynet side.

«Om jeg hadde gjort feil som rammet pasienter, er det ikke sikkert jeg hadde orket å fortsette. Men når de trygler meg om å komme tilbake fordi de ikke finner annen hjelp, så ønsker jeg å stå på.», sier Flatabø, til magasinet Caluna.

Sted: Frivillghet Norge, Øvre Slottsgate 2B i Oslo (Ringeklokke «Gerhardsen» ved porten).
Tid: Onsdag 22.11.17 kl. 18.00 – 20.30
Pris: Gratis

Vi gleder oss til å se deg!
Vel møtt!

Hilsen Styret