• Tid 15:00 - 21:00
  • Start dato 27. July 2017
  • Sted Jonsrudhytta

Marit Leiros i samarbeid med Hvite Ørn og June Therese Henriksen arrangerer retreat i Indre Østfold med Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Gongspill, Mantrasang og meditasjoner. I tillegg har vi aktiviteter der du kan få kontakt med din kreativitet.

Retreat handler om å trekke seg tilbake. Det kan være å gi seg selv en mulighet til å være i et nytt miljø, treffe nye mennesker og lære nye ting. På Jonsrudhytta er det fine skogområder med stier der du også kan gå turer og oppleve stillhet i naturen.

Overnatting skjer i fellesrom på madrasser. Ta med eget sengetøy (sovepose/dyne, pute). Dersom du ønsker å sove alene, kan du ta med deg en madrass og finne deg et annet sted i bygget å være i ro om natten. Vi lager vegetarisk mat sammen på kjøkkenet og gjør kjøkkentjeneste på dugnad. Det er dusj og badstu i bygget, og en stor dagligstue med både spisebord og sittegrupper.

Vi tilbyr yoga ledet av to instruktører som er utdannet innenfor hver sin tradisjon. Programmet vil bestå av Kundalini Yoga etter Yogi Bhajan, Hatha Yoga, Gongspill, Mantrasang og Meditasjoner. I tillegg vil vi ha kreative aktiviteter der du kan skape et uttrykk enten alene eller i samarbeid med andre. Ingen forkunnskaper er nødvendige. Programmet vil bli nærmere spesifisert i forkant. Vi tar forbehold om endringer.

Hvis du har et instrument som du kan bidra med, er det bare hyggelig. Dette kan være gitar, ulike rytmeinstrumenter, trommer, o.l.

Pris:
For medlemmer av Hvite Ørn: Kr. 1.500,- Bli medlem her
Ikke-medlemmer: Kr 2.000,-.
Prisen inkluderer opphold, undervisning/aktiviteter, materiell og mat. Velkommen til en langhelg som vi håper kan bli en mulighet til å bli bedre kjent med deg selv og gi et påfyll av energi. Du vil også lære teknikker til din egen verktøykasse for å ta vare på deg selv i hverdagen.

Påmelding snarest – og SENEST 1. juli.
Send mail til marit.leiros@gmail.com og oppgi navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Du vil da få en mail med betalingsopplysninger. Når betaling er mottatt, er påmeldingen i orden. NB! Det er viktig at du betaler for å sikre deg plass. Del gjerne arrangementet på facebook her.

June Therese Henriksen er utdannet Hatha Yogalærer og er for tiden under utdanning i Osho aktive meditasjoner. June er hovedsakelig bosatt i India, men er i Norge et par ganger i året.

Marit Leiros er sertifisert Kundalini Yogalærer Level 1, bosatt i Son. Hun spiller Gong og arbeider til daglig som lærer i barneskolen. Marit har lang erfaring med undervisning, blant annet i Kunst og Håndverk.