• Tid 11:00 - 14:00
  • Start dato 21. January 2016

Kreativ utfoldelse har vist seg å være bra for den psykiske helsa. For noen kan det være vanskelig å komme i gang på egenhånd, derfor kan dette kurset være det som skal til for deg. På kurset lærer du blanding av maling på palett og ulike teknikker med oljemaling. Kurset går over to dager med tre timer undervisning hver dag. Det blir et maleri hver dag som du får med deg hjem til odel og eie. Undervisninger foregår på engelsk, men språket er ikke viktig her. Kursholder er Ekaterina Saratovskaya.

Ekaterina Saratovskaya er uteksaminert fra Penza Art College i 1998. Hun har i fem år jobbet som lærer på Tambov kunstskole for barn, har utviklet sin egen metode for undervisning «et unikt program» for barn 6-9 år. Etter å undervist på kunstskole i fem år, livnærte Ekaterina seg av å tilby portrettmaling til folk på gata. Hun har hatt egne utstillinger i kunstgallerier både i Russland, USA og Norge. Hennes stilart er akademisk.

Praktisk informasjon
Kurset er åpent for alle. Det blir kjøpt inn palett, pensler, to lerret på ramme og oljemaling. For dette betaler kursavgift på 1300 kr. ( 800 kr for medlemmer av Hvite Ørn).

Påmelding: e-post: melddeg@hviteorn.no, innen 10. januar 2017, du får en faktura på 500 kr i depositum. Depositum betales tilbake om kurset avlyses eller ved frafall på grunn av sykdom. Resten av kursavgiften betales rett før kurset eller ved oppmøte.

Sted: Oslo (lokalet er ikke avklart og meldes senere)

Tid: lørdag 21. og søndag 22. januar, kl: 11:00 – 14:00

Velkommen!