• Tid 12:00 - 17:00
  • Start dato 20. March 2015

Velkommen til en ny helg med fokus på enkel og praktisk hjelp til selvhjelp – en god blanding av teori, viagra visdom, salve erfaring og praktiske øvelser.

Vi samles til ny «hjelp til selvhjelp»-weekend, full av gode verktøy som du kan bruke på din egen reise mot bedre helse og større livsglede.

Opplegget er basert på kunnskap fra holistisk medisin, moderne vitenskap, gamle visdomstradisjoner, sunn fornuft og egne erfaringer med psykisk og fysisk sykdom.

Øvelsene er inspirert av mindfulness/oppmerksomhetstrening, yoga, EFT og andre selvhelbredelsesteknikker som affirmasjoner og visualiseringer. Det blir mer fokus på praktiske øvelser (enn sist helg i desember), men fortsatt tid til refleksjon og samtale.


Kursholdere:

Ellen Guldbrandsen Fagerli er leder i Hvite Ørn Oslo og Akershus, forfatter, terapeut og motivasjonscoach.
Christine Strandmann er nestleder i Hvite Ørn Oslo og Akershus, sosiolog, yogainstruktør og berøringspedagog.
Praktiske opplysninger:
Kurset er åpent for alle, men krever påmelding. Maks antall deltakere: 15. Frist søndag 15. mars. Påmelding til Christine på mail (cstrandmann@hotmail.com) eller sms (992 44 515).

Dato og klokkeslett: Lørdag 21. mars og søndag 22. mars, 12 – 17.

Pris: 150,- per dag for medlemmer av Hvite Ørn. 300,- for ikke-medlemmer. Kaffe og té er inkludert. Lunsj må betales selv.

Sted: Unity (Møllergata 23, ved Youngstorget)

Varmt velkommen!!